De Spirituele Snoepwinkel

WIJK AAN ZEE – Proeverij van klingels & klangels & klongels geserveerd in spirituele snoepwinkel het Badgastenkerkje, met belletjes, klankschalen, gongs, handpan en ting-sha. op een bedje van lavendel, zondag 6 oktober aanvang 10:30. De geluiden worden voor u opgediend door Narda en JP.

De spirituele Snoepwinkel ~’Proeverij van Klingels & Klangels & Klongels’ zondag 6 oktober 10:30 – 12:30

Proeverij van klingels & klangels & klongels
Zondag 6 oktober 2024 10:30 – 12:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75 , Wijk aan Zee
Met Narda en JP
Entree: vrij = doen wat goed voelt
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie liever wil zitten is er een stoel
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open 10:00, biologische thee en versnapering

Tuning bioveld

Uit de onderzoeken van neuro-wetenschapper en bio-fysicus William Softky blijkt dat coherente geluidspatronen het zenuwstelsel kunnen helpen om zichzelf te ‘stemmen’, op dezelfde manier waarop een stemvork een pianostemmer kan helpen om een piano zuiver te stemmen. Er zijn ook redelijk concrete aanwijzingen dat een mens niet ophoudt bij de opperhuid en dat wij ons minimaal uitstrekken tot en met het ‘bioveld’ dat ons omringt. Zo’n aanwijzing is dat we dit gewoon kunnenervaren.

Stemming, periodieke stembeurt, stem-recht

Ben je in ‘stemming’ voor een stembeurt met pure klanken van belletjes, schalen, handpan, gongen, indianendrum, chimes en rainstick? Wel of niet in tune? Zorg dan dat je 6 oktober bij de proeverij bent. Maak gebruik van je stem-recht..

Het kan interessant zijn om zondag tijdens de proeverij opmerkzaam te zijn bij jezelf: hoe voel je je voor aanvang van de proeverij en hoe is je ‘stemming’ tijdens en erna? Je kan deze tuning als je hem ervaart, gewoon meenemen, niet als een ding maar als een diep weten dat het er is, dat het van jou is. Je zal het helemaal vanzelf in je en om je heen uitstralen.

Aanverwante artikelen op deze website